perjantai 11. heinäkuuta 2014

Matkat lyheni ja tulokset parani 4. osakilpailussa Rukan kylässä

Aamu oli aurinkoinen ja raikas, mutta kylmä. Rukan Salongeilta lähdettiin kilpailukeskukseen Rukalle hakemalla tunnelmaa Ski Busseista järjestäjien toiveita huomioiden. Sprinttimatkat juostiin Ruka-keskuksessa ja alueelle toivottiin mahdollisimman vähän autoja pysäköitäväksi, etteivät autot
haittaa liiemmin suunnistussuorituksia. Radat olivat mukavat. Matkalle mahtui niin katu- kuin metsäsuunnistusta, lähekkäin olleita rasteja, umpikujia, ylä- ja alamäkiä ja mukavasti suunnistushaasteita. Päiväkin lämpeni niin, että itse puoliltapäivin startanneena sai juosta suorastaan helteessä.

SkiBussilla pääsee

Monet seuralaisistamme sprinttasivat ihka ensimmäiseen sprinttikisaan saaden hienoja tuloksia aikaiseksi. Upea esimerkki tästä oli Sari Salama Siileri Sundqvistin jaettu ykkössija D40B-sarjassa. Ilahduttavia ja mainitsemisen arvoisia suorituksia olivat D9RR-sarjan Leppäsen Jennin ja H9RR-sarjan Lehtosen Kaapon 3:et sijat!! Myös Vipe alkaa päästä vauhtiin, sijoitus D45A:ssa 4. Sprinttimatkoilla parhaimmillaan oleva Jari sai tänään Timpan ja Voima-Heikin päänahat sijoittuen hienosti 8:ksi H45AL:ssä, Krisse oli myös hienosti 10. herrat 40A:ssa ja Heinosen Jouko ja Pexi jatkoivat hyviä tulossarjoja sijoittuen tänään 8:siksi H70A:ssa ja H21A:ssa.

Tulokset
Tulokset LS filtteröinnillä ja vielä Heikki

Takaisin päin bussit herättivät hieman erilaista tunnelmaa, kun edes järjestäjät eivät enää tienneet, mistä bussit paluumatkalle lähtevät. Niinpä Kuntsi laittoi Larin nonstop-bussiin ja käski kuljettajan ajaa omasta ajoreitistä poiketen meidän mökin suuntaan, josta Lari verrytteli hakemaan auton ja autolla muita kilpailukeskuksesta. Ida käytti poikia, Pöystiä ja Ricoa, porojahdissa, mutta tällä kertaa poropaisti jäi vain haaveeksi.

Linja-autossa on tunnelmaa


Kisan jälkeen leivoin naisten MM-keskimatkan seuraamisen ohella toffeesydänkakun pohjan ja tein valmiiksi raikkaan marjatäytteen mansikoista, valloittavan mascarponetäytteen ja toffeemassan kuorrutusta varten. Ennen kuin viimeistelen huomenna 7-vuotta täyttävän Ollin synttärikakun, seuraan miesten MM-keskimatkaa ja käyn hurraamassa tuplavoittaja Sarkalle palkintojen jaossa.

Sarkka 3. osakilpailun voittapalkintoa vastaanottamassa
 
Sprinttivoittajien palkintojenjako. Kuuluttaja Mikko pelleilee taustalla
 
Huomenna rastiviikko päättyy pitkiin matkoihin, oletettavasti rankoilla radoilla Rukan rinteillä. Lähtöihin on matkaa pisimmillään 3800 metriä. Jälleen on hyvä syy tankata hyvin. Viestikapula siirtyy takaisin Krisselle, joka bloggaa viimeisestä osakisasta ja yhteistuloksista ja varmaankin siitä, mitä mieleen juolahtaa.

Päätän bloggaamisen tältä erää tähän.

Koikka, Ruka Salonki 8, Kuusamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti