torstai 17. heinäkuuta 2014

Back to the roots

Niinkuin kaikki itseään kunnioittavat bandit tekee viidennen albumin kohdalla, Hirvosten harhamatkat palasi Portugalin jälkeisen palautteen jälkeen juurilleen. Tällä hetkellä juttua kirjoitetaan Tsekin pohjoisosista Duban kylän laitamilta, majoituspaikasta, josta velimieskin olisi ylpeä. Auton levyinen soratie oli aikalailla yhtä pitkä kuin 2011 POM-majoitukseen. Hintakin reilut 30e kolmen hengen huoneesta aamiaisineen.
Majoitus jossa hinta/laatu kohdillaan

Kahden miehen keskieuroopan-valloitusretkikunta on siis miltei päässyt jo määränpäähänsä. Enää treeni Itävallassa, Como-järven kautta kesähuvilalle Italia-Sveitsi rajalle ja sitten Zermattiin viikon mittaiselle Swiss O Weekille.

Matka lähti käyntiin Turku-Tukholma laivalla jossa keksittiin myös jokaiselle matkalle tarvittava teema. Matkasta tuli Klaani-road trip. Jokaista syötyä karkkia kohti pitää tehdä viisi kontopiiri liikettä, eikä nyt puhuta mistään pohjenousuista. Ja vieläpä niin, että liikkeitä pitää olla kokoajan varastossa eikä toisinpäin. Dippejä ja punneruksia tehtiinkin sitten laivankannelta käytäville asti. Josko tästä tulis uusi ”lankuta julkisella paikalla” trendi.
Dippejä laivan kannella

Sen jälkeen on tilattu Tanskaksi laiva Göteborg-Fredrikshavn välille, ajettu bussin persauksissa kiinni Silkeborgin katuja (perässä tarra ”Free wifi”, Koikka on varmaan ylpee), kruisailtu töötti pohjassa Flensburgin katuja Saksan mestaruuden ratkettua ja otettu tuijotuskisaa ilmeisesti muflonin kanssa. Niin ja on siinä välissä suunnistettukkin, kolmessa maassa, joista kaksi pääsi allekirjoittaneen uusien maiden joukkoon. Lukema nyt 25.
Wikipedian perusteella kyseessä on villilammas eli mufloni

Koitetaan ainakin muutama päivitys viikon mittaan saada aikaiseksi. Onhan matkassa kuitenkin ainakin pulska kymmenen sinivalkopunaista innokasta kirjoittajaa.


-Hirppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti