lauantai 12. heinäkuuta 2014

Fin5 viides ja viimeinen päivä

Aurinkoinen ja lämmin aamu tervehti suunnistajia Fin5 rastiviikon viimeisenä kilpailupäivänä Kuusamossa. Lasten lähdöstä hyppyrimäen vauhtirinteen juurelta aukeni huikeat maisemat kohti kilpailukeskusta ja Talvijärveä.

Maisema lasten lähdöstä

Toisin kuin lastensarjoille valtaosalla sarjoista lähtöön oli matkaa 3.3-3.8 km, kuten Koikka eilen mainosti. Allekirjoittanut sai nauttia aamukahvit rauhassa terassilla kilpailijoiden lähtöönjuoksua seuraillen. Majoitusmökkimme sijaitsi lähtöviitoituksen varrella vain viidensadan metrin päässä lähdöstä. Tulipa siinä samalla muutamalla tutulle terkut huikattua. Näin pitkän matkan päivänä lyhennetty matka lähtöön sopi mainiosti. Oli matka pitkä tai lyhyt, mutta mäkeä riitti kiivettäväksi kaikille. Kruununa useassa radassa kiemurtelu Rukan laskettelurinteiden ympäristössä, kuten esimerkkikuvasta näkyy ja lisää voi tutkia reittihärvelistä.

H40A loppuhuipennus

Viikon ja viimeisen päivän pidemmän matkan rasitukset tuntuivat varmasti monissa, mutta hymyssä suin suunnistajia loppuviitoitusta pitkin maaliin virtasi vai oliko kyseessä loppunousun aiheuttama irvistys, joka kasvoilta oli havaittavissa. Oskarin loppuviitoituksen kiristä ei väsymyskestä ole tietoakaan. Lennokkaalla askeleella loppusuoraa edetään.

Oskari loppuviitoituksella

Fin5 rastiviikon viidennen päivän tuloksia ja yhteistuloksia voi tutkia täältä. Saman linkin takaa löytyvät myös kuntosarjojen tulokset ja linkki reittihärveliin. Viidennen päivän tulokset ja yhteistulokset Lahden suunnistajien osalta ovat nähtävissä edellisten linkkien takana. Kymppijoukoon tiensä kokonaistuloksissa raivasivat 5) Lari Ikonen, 7) Jouko Heinonen, 9) Kaapo Lehtonen, 8) Heikki Jokinen ja 2) Sari Sundqvist. Hienoa! Myös viidentenä päivänä nähtiin mukavia suorituksia. 6) Pekka Huusari, 8) Lari Ikonen, 10) Paavo Nikkari, 9) Esko Ranta, 2) Sari Sundqvist 10) Heikki Jokinen ja 9) Vuokko Kirvesmies.

Fin5 rastiviikko on päätöksessään ja päätetään blogit näihin heilutuksiin ja tähän pieneen  erikoisuuteen. Lasten sprinttilähtöön pääsi perjantaina liukuportaita pitkin.

Liukuportailla lähtöön

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti