keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

3. osakilpailu Noivioharjujen suppamaastossa

Viestikapula vastaanotettu Krisseltä; kyllä sinutkin nähtiin mäkikisaa seuraamassa, vaikka paikallisseurojen edustajat veivät palkintopallisijat Hollolan Kuningaskotkan edestä.

Meteorologien lupaamasta Suomen ylle useaksi päiväksi jämähtäneestä helleaallosta ei 3. osakilpailun aikana ollut tietoakaan ja oman suorituksen jälkeen tämä bloggari joutui turvautumaan useaan vaatekerrokseen. Muutama vesipisarakin saatiin kisan aikana, mutta vaikka kilpailukeskukseen ei seuratelttoja saanut pystyttää, lukuisissa ällässän leireissä säilyttiin sadevermeiden avulla kuivina.


Törmäpääskyjen pesä Noivionharjulla

Suunnistajien pesä Noivioharjulla
 
Kisa juostiin meille tutussa suppamaastossa, joka osoittautui kuitenkin näillä leveysasteilla hyvin erilaiseksi supikoksi karttakuvauksineen ja aiheutti ylimääräisiä kiemuroita. Rastiviikon ensimmäinen sarjavoitto saatiin kuitenkin Sari Sandels Sarkka Sundqvistin napattua kärkipaikan D40B-sarjassa. Myös H21A-sarjassa Pexi Huusari , H65AL-sarjassa Paavo Nikkari ja H70A-sarjassa Jouko Heinonen jatkoivat hyviä sijoituksiaan. Kilpasarjojen tulokset. Runsaslukuisten kilpasarjojen lisäksi myös kuntosarjoissa on päivittäin ottanut keskimäärin 600 suunnistajaa mittaa tosissaan (kysykää vaikka Timpurilta) toisistaan. Tänään mm. kuntosarja AL:ssä seuran välisessä kamppailussa Timpuri pesi Kuntsin ja Japen ja toivomansa mukaan etenkin sen perään liimaantuneen kaverin, jota ei juoksemalla saanut jätettyä. Kuntosarjojen tulokset.

Korvamatojen:
Milloin jätkät tulee, hei Sami onko jätkiä näkynyt?
Milloin rastit tulee, hei Sari, onko rasteja näkynyt?
ja
Kesärastit, kesäkesärastit soidessa nonstoppina päässä, vietämme ainakin Rukan Salongissa huomenna Finille poikkeuksellista toista välipäivää akkuja ladaten ja lettuja paistaen.

4. osakilpailu juostaan sprinttikilpailuna Ruka-tunturin juurella Ruka-keskuksessa ja sitä ympäröivissä maastoissa. Saas nähdä, miten jätkien käy?

Koikka Karhu Koivuniemi
Alla vielä pari loppusuoraotosta Rissen lisäämänä.
 

Aapo Granqvist loppusuoraa lähestymässä
 

Juha Matilainen tykittää kohti maalia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti